Przyczepy mobilne


Dla miłośników mobilnych rozwiązań przygotowaliśmy doskonałe rozwiązanie na sezon letni i wakacyjny – przyczepy lodowe, lub kontener stacjonarny z których sprzedaż można prowadzić niemal w dowolnym miejscu i bez ograniczeń. Nie płać czynszu przez cały rok – to niewątpliwy atut tej opcji!

Nasze przyczepy zaprojektowalismy w oparciu o zebrane doswiadczenie ich uzytkowników.
Nowy kształt lodziarni charakteryzujacy sie dwuspadowym dachem, nawiazujacym do tradycyjnych lodziarni spotykanych nad morzem, które kojarza sie klientom z latem, wakacjami, wypoczynkiem i słoncem. Wzornictwo opatentowane w UE.

Dwuosiowe zawieszenie, dajace mozliwosci transportu z pełnym wyposazeniem oraz gwarantujacym stabilnosc podczas postoju. Dodatkowe podpory pomagaja w usztywnieniu konstrukcji.

Ergonomiczny projekt zabudowy meblowej wysokiej jakosci, zaprojektowany tak zeby optymalnie wykorzystac przestrzen i zapewnic komfort pracy.

Bogate wyposazenie punktu które obejmuje: automat do lodów, granitor, gofrownica, szafa chłodnicza, bemar nastawny do polew, bojler, okap, oswietlenie wnetrza i klap w technologi led, monitoring, licznik wody i energii, opcjonalnie klimatyzacja. Przyciagajaca oprawa graczna przygotowana w oparciu o badanie rynku; czytelna dla wszystkich klientów niezaleznie od wzrostu.

Mozliwosc organizacji strefy wypoczynku na specjalne zyczenie franczyzobiorcy (ogródek z parasolami i bujaki dla dzieci). Pomoc franczyzodawcy w załatwieniu formalnosci finanansowych.

Niski koszt urochomienia działalnosci juz od 9 tys. zł

Przyczepy zostały przygotowane zgodnie z wymogami ustawy o bezpieczenstwie zywnosci i zywienia (art. 63 ust. 1) zgodnie z rozporzadzeniem (WE) Nr 852 Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny srodków spozywczych.

W ofercie posiadamy przyczepy o długości:

  • 3,7 m, 2-osiowa

Wyspy Lodowe


Dla tych, którzy chcą zaangażować się w swój lodowy biznes bez względu na porę roku proponujemy uruchomienie wyspy lodowej – która doskonale sprawdzi się np. w miejscowym centrum handlowym.

Wyspa jest kompleksowo wyposażona w niezbędne urządzenia gastronomiczne a także szafki, półki.
Koszt wyspy wraz z maszyną do lodów oraz dodatkowym wyposażeniem (granitor, gofrownica, drobny sprzęt) wynosi ok. 56 tys. zł netto

Franczyzobiorca ma możliwość wykonania wyspy we własnym zakresie, na podstawie powierzonego przez nas projektu, lub może powierzyć wykonanie firmie z nami współpracującej.

Skontaktuj się z nami, chętnie udzielimy więcej informacji.

8 m²


12 m²


Kontener stacjonarny


KONTENER STACJONARNY o długości 3,5 m - koszt ok 60 000 zł (cena z maszyną i wyposażeniem)

Skontaktuj się z nami w celu przedstawienia szczegółowej oferty.